Contact Us

We look forward to hearing from you and answering any question you might have.

446 Carrer de Balmes
Barcelona, CT, 08022
Spain

TEAM

 

Koen Willems

fysiotherapeut, Trainer & health coach

Ik ben Koen Willems, Nederlands en in 1977 geboren.

Mijn titel als fysiotherapeut heb ik 2000 in Nijmegen behaald en mijn titel binnen de gezondheidswetenschappen in 2003 te Maastricht. Tijdens beide studies heb ik ervoor gekozen extra vakken in cognitieve psychologie en chronische pijn te volgen om me meer te concentreren op psychosomatische klachten. 

Tijdens en na mijn studie heb ik gewerkt in Nederland, VS, Canada, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ik had het genoegen om in verschillende particuliere praktijken, een sport medisch centrum en een arbeidsreïntegratie instituut te werken. Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik het ICARA instituut voor arbeidsrehabilitatie en het chronisch pijn management instituut REAL Health NL, allebij in Nijmegen, opgestart. Nadat ik in 2008 naar Barcelona kwam, heb ik de kans aangegrepen om mijn droom te vervullen en met Physiotherapy Barcelona en Running Barcelona mijn eigen business te beginnen. Gedurende de laatste jaren  heb ik met klanten uit de hele wereld gewerkt met als speciale vernoeming de coaching van marathon loper Nacho Caceres tijdens zijn voorbereiding op de Olympische Spelen van Londen in 2012.

In mijn loopbaan heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van (chronische) lagerugpijn & sportblessures, health on the job, running therapie en health coaching. 

 

 
 
 

Daniela kunz

Fysio- & Manueeltherapeute

Ik ben Daniela Kunz, geboren in 1981 te Duitsland en woonachtig in Barcelona sinds 2014. In 2001 verhuisde ik echter eerst naar Nederland waar ik in 2006 mijn bachelorstudie als fysiotherapeute afsloot. Hierna heb ik in een 3 jarige masterstudie nog de specialisatie tot manueel therapeute gedaan, die ik in 2010 afgesloten heb.

Nadat ik in verschillende particuliere praktijken en ziekenhuizen in Nederland, Duitsland en Zwitserland gewerkt heb, verhuisde ik in 2014 met mijn gezin naar Barcelona. Dat ik hier mijn huidige collega Koen Willems ontmoette was een geweldige mogelijkheid om verder volgens onze ´Noordelijke´ filosofie te werken, die ons werk zo mooi maakt, en individuele en aktieve fysiotherapeutische behandelingen aan te kunnen bieden.

Naast de manuele therapie heb ik me verder gespecialiseerd in dry needling, core-stability training en zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. 

 

PAULINE BRUGTS

FYSIOTHERAPEUTE EN TRAINER

Hallo, ik ben Pauline en werk als fysiotherapeute en trainer bij Physiotherapy Barcelona. 
Geboren in Nederland, woon ik nu in Barcelona.

Na in Utrecht fysiotherapie gestudeerd te hebben heb ik later in verschillende settings gewerkt waaronder in een ziekenhuis, een revalidatiecentrum en een particuliere praktijk. Hierdoor heb ik verschillende werk- en denkvisies meegekregen en uitgevonden wat ik het leukste vind. Ik werk het liefst in een multidisciplinaire omgeving en daarom ben ik erg blij dat ik met alle specialisten kan samenwerken bij Physiotherapy Barcelona. 

Naast mijn werk heb ik jaren op het hoogste niveau in Nederland gehockeyd en met veel plezier voor veel nationale en internationale prijzen gespeeld. Naast mijn speelervaring, heb ik veel ervaring in het trainen en coachen van professionele en niet-professionele atleten. 
Deze combinatie van topsporter zijn en mezelf ontwikkelen als fysiotherapeut heeft geleid tot een focus waarbij ik probeer "het beste in mensen naar boven te halen" en ze uiteraard te helpen met hun fysieke problemen! 

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via
mail info@physiotherapybarcelona.com of
telefonisch (+34) 931050159 (praktijk)
(+34) 677248543 (Koen) / (+34) 698548841 (Daniela) / (+34) 610361999 (Pauline)